Brev

Mine veninder overser mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

årg, du er heldigvis stadig ung til at skabe nye venskaber:)
prøv at snakke med nogle nye og tag nogle skridt.
Det skal nok blive bedre med årene:)

  • lise, Pige, 14 år

Du er så sej X!
Giv dEt noget tid, då ordner det sig, i promise!

  • Hende der gerne vil hjælpe X, Pige, 12 år

Hej pige på 11.
Der er mange der har det samme problem. At gå og se sine veninder gå arm i arm og overse en det gør man ikke! Det er til at få kvalme over. Jeg kan nu godt en gang i mellem være lidt i tvivl om jeg gør det ved nogle!? Det kan være at de ikke lægger mærke til at de holder sig udenfor. Sig til dem hvad du mener om det, sig at du føler dig usynlig overfor dem.

Hvis de ikke gider at høre på dig så find nogle nye veninder/venner. Det kan være at der lige er startet en ny i jeres klasse, det behøver ikke at være en pige. Det kan også være at du ser en fra klasse med der går rundt uden nogen at være sammen med. Gå hen til ham eller hende og snak med personen, fortæl måske også om hvordan du har det med dine “veninder”.

Et godt tip, en dreng kan godt være den bedste ven at have, det kan faktisk være rart at slippe for pigesladder en gang i mellem.

Kh. R

  • Assen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat