Brev

min ven

HEJ JEG ER EN PIGE PÅ 11 ÅR.0

DA JEG VAR 10 BEGYNDE MIG OG MIN BESTE VEN (SIDDEN VÅGGESUEN)

AT GLIDE FRA HINDEN,

JEG FORSTOD DET IKKE RIGTIGT

FORDI. JEG VIL GERNE VÆRE SAMMEN MED HINDE.

MEN JEG PRØVEDE HELE TIDEN AT SIGE NOGET SJOVT,

SOM HUN PLEGEDE AT GRINE AT.

MEN HUN SYNTES IKKE DET VAR SJOVT.

SÅ HUN HAR FÅET EN NY BBF.

MEN NÅR VI ALLE SAMMEN LEGER SAMMEN FØLER JEG MIG UDEN F0R.

HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT FÅ HINDE TIL BAGE IGEN?

ELLER KAN JEG OVER HOVET FÅ HINDE TIL BAGE IGEN?0

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg havde også en bedste veninde siden vi var helt små. Vi går i klasse sammen og vi begyndte at glide fra hinanden da vi var ca 11 år. Nu har jeg en anden bedste veninde som jeg elsker så mega højt. Det er hårdt at miste en man har holdt så meget af men det er desværre en del er livet. Det sker at man glider fra hinanden især i din alder hvor man begynder at ændre sig meget. Jeg ville sige at du ikke skal tænke for meget på hende hvis hun ikke gider at ligge kraft ind i jeres venskab så fortjener du bedre end det. Måske prøve at finde andre som du passer godt sammen med. Vi forbliver ikke ens hele livet og vi ændre os hele tiden!

Jeg håber dte hjalp

  • Århusianer, Pige, 15 år

Hejsa.
Jeg står faktisk rigtig meget i samme situation. Men den er ved at være ovre og jeg har fundet en ny bff som jeg elsker MEGA højt. Det her ahr hjulpet mig meget:
Prøv at snakke med hende om det selvom det ikke virker sådan for dig så kan hun faktisk godt have det på samme måde og derfor har hun fundet en anden bff.

Hvis hun ikke har det sådan så prøv at se om du kan snakke sammen om det med en anden ok tæt veninde hvis du har det

Husk at tænke på at det er en del af livet at miste venner og at alle kommer til at prøve det

Det kan godt være rigtig svært men prøv at lade hende være i et stykke tid. Det hjalp mig meget. Nu er vi ikke lide så tætte venner mere men er stadig gode venner fordi jeg tog en pause fra hende og lod hende være og gøre det hun ” vil” så for mig i hvert fald begyndte hun at vende tilbage til mig. Det kan godt tage lidt tid. Hvis der går alt for lang tid virker det nok ikke, men det kan godt tage op til 3 måneder det gjorde det for mig.

Håber det kunne hjælpe dig lidt held og lykke.

Kh pige på 11 fra København ❤️

  • Pige fra København, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat