Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg havde også en bedste veninde siden vi var helt små. Vi går i klasse sammen og vi begyndte at glide fra hinanden da vi var ca 11 år. Nu har jeg en anden bedste veninde som jeg elsker så mega højt. Det er hårdt at miste en man har holdt så meget af men det er desværre en del er livet. Det sker at man glider fra hinanden især i din alder hvor man begynder at ændre sig meget. Jeg ville sige at du ikke skal tænke for meget på hende hvis hun ikke gider at ligge kraft ind i jeres venskab så fortjener du bedre end det. Måske prøve at finde andre som du passer godt sammen med. Vi forbliver ikke ens hele livet og vi ændre os hele tiden!

Jeg håber dte hjalp

  • Århusianer, Pige, 15 år

Hejsa.
Jeg står faktisk rigtig meget i samme situation. Men den er ved at være ovre og jeg har fundet en ny bff som jeg elsker MEGA højt. Det her ahr hjulpet mig meget:
Prøv at snakke med hende om det selvom det ikke virker sådan for dig så kan hun faktisk godt have det på samme måde og derfor har hun fundet en anden bff.

Hvis hun ikke har det sådan så prøv at se om du kan snakke sammen om det med en anden ok tæt veninde hvis du har det

Husk at tænke på at det er en del af livet at miste venner og at alle kommer til at prøve det

Det kan godt være rigtig svært men prøv at lade hende være i et stykke tid. Det hjalp mig meget. Nu er vi ikke lide så tætte venner mere men er stadig gode venner fordi jeg tog en pause fra hende og lod hende være og gøre det hun ” vil” så for mig i hvert fald begyndte hun at vende tilbage til mig. Det kan godt tage lidt tid. Hvis der går alt for lang tid virker det nok ikke, men det kan godt tage op til 3 måneder det gjorde det for mig.

Håber det kunne hjælpe dig lidt held og lykke.

Kh pige på 11 fra København ❤️

  • Pige fra København, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat