Brev

Min lærer har glemt min fødselsdag

Idag har jeg fødselsdag.

Jeg kom i klassen, og stod der ingengang “tillykke *mit navn*”.

Jeg satte mig på min plads, så kom min lærer ind.

Vi skulle have test,

men min lærer havde ingengang sagt “tillykke”.

OG DET STOD PÅ AULA!!!!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Same min er den 4 juli der er ingen fra klassen der siger noget overhovedet de eneste der siger noget er min familie ikke venner og det står på aula og snapchat at jeg har fødselsdag.

Lærerne siger heller ikke tillykke men de siger til en anden der har den 29 juni
Også selvom han har i sommerferien.

Jeg har på en måde lært at leve med det tænk at din familie er vigtigst det var det der hjalp mig.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej🥰
Jeg har fødselsdag 1 april, min lærer tror ikke på jeg har fødselsdag på min fødselsdag. Der står en gang imellem på Aula at jeg har fødselsdag. Men det er bestemt ikke sjovt men dar er ikke så meget atgøre ved det desværre😔 men du kan sige det til din mor eller far, at de kan eller skal skreve til din lærer at du har fødselsdag.
(jeg er ordblind så jeg beklærre fejl)
Fra mig😇

  • Mig, Pige, 11 år

Tag det ikke så tungt. Er du virkelig så interesseret i at få et tillykke af din lærer? Hvis din lærer fik det sagt, havde du så alligevel ikke kun sagt tak fordi du er blevet opdraget sådan, og ikke fordi du blomstrede op indvendig, og var ved at sprænge af glæde?? Ved godt jeg overreagerer lidt, men “overdrivelse fremmer forståelse” : D

Et tillykke er jo i realiteten meget overfladisk. Der er ikke rigtig nogen der siger det fordi de bare ikke kan leve med sig selv hvis de ikke får det sagt, men mere bare fordi det er blevet en traditionel ting at gøre blandt alle…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat