Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min ensomme vennekreds

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey trætte dreng (lol)

Jeg er heller ikke den sociale type jeg og sidder foran min computer 15-20 timer. Jeg forstår dog stadig hvor du kommer fra og forstår godt du har ladet det gå dig på.
Men jeg snakker tit med fremmede folk på discord (Discord er bare en bedre version af skype).
Over tekst men også over voice chat så jeg ved de er ægte mennesker og ikke en robot. Eller endnu værre en eller anden klam gammel mand. Mange youtubere har en discord server hvor man kan snakke med mange forskellige folk og alt det der. Jeg ved godt du snakker om at mødes irl men hvis der ikke der er nogen der gidder det, så anbefaler jeg discord.

Og hvis du gerne vil snakke med paralel klassen så kan du jo bare gøre det. Du behøver ikke og tage drengene med. De behøver heller ikke altid at have de samme venner som dig.

Håber det hjælper!
Hilsen den søvnløse pige (Seriøst klokken er også 1 når jeg skriver det her lol)

  • epic gamer, Pige, 12 år

Hej trætte dreng. Kan godt forstå du føler dig udenfor, men du har da nogen at være sammen med i frikvartererne og gruppe arbejde ik? Hvis ik så burde du måske overveje at snakke med dine forældre om en ny klasse. Du kunne måske for ikke at føle dig alene i din fritid, få nogle venner over de sociale medier. Så du altid har nogen at snakke med, håber du finder ud af det.

  • Hilsen En der selv har følt sig udenfor, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat