Brev

Min ensomme vennekreds

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey trætte dreng (lol)

Jeg er heller ikke den sociale type jeg og sidder foran min computer 15-20 timer. Jeg forstår dog stadig hvor du kommer fra og forstår godt du har ladet det gå dig på.
Men jeg snakker tit med fremmede folk på discord (Discord er bare en bedre version af skype).
Over tekst men også over voice chat så jeg ved de er ægte mennesker og ikke en robot. Eller endnu værre en eller anden klam gammel mand. Mange youtubere har en discord server hvor man kan snakke med mange forskellige folk og alt det der. Jeg ved godt du snakker om at mødes irl men hvis der ikke der er nogen der gidder det, så anbefaler jeg discord.

Og hvis du gerne vil snakke med paralel klassen så kan du jo bare gøre det. Du behøver ikke og tage drengene med. De behøver heller ikke altid at have de samme venner som dig.

Håber det hjælper!
Hilsen den søvnløse pige (Seriøst klokken er også 1 når jeg skriver det her lol)

  • epic gamer, Pige, 12 år

Hej trætte dreng. Kan godt forstå du føler dig udenfor, men du har da nogen at være sammen med i frikvartererne og gruppe arbejde ik? Hvis ik så burde du måske overveje at snakke med dine forældre om en ny klasse. Du kunne måske for ikke at føle dig alene i din fritid, få nogle venner over de sociale medier. Så du altid har nogen at snakke med, håber du finder ud af det.

  • Hilsen En der selv har følt sig udenfor, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat