Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min brors ekskæreste

Hej alle

min storebror har lige slået op med sin ex

hun var en af mine bedste venner

og det føles lidt som om hun er død agtig

fordi jeg ved jeg ikke kommer til at se hende igen

og vi har bare så mange minder sammen

fordi vi altid var sammen

det kommer bare aldrig til at være det samme igen

og jeg er meget ked af det

og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme over det

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Det er mega forståeligt og altid svært når man “mister” folk. Du burde helt klart snak med din bror om det. Spørge ham om han ville være okay med at du stadig var venner med hende. Måske giv det lidt tid til de er kommet over det. Sorg er selfølgelig forskeligt fra person til person hvordan man takler det. Måske du skulle snak med din forældre om det eller finde en ny god ven. Alt er svært i øjeblikket, men alt bliver godt igen!:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er jeg ked af at høre. Men jeg er sikkert på at din bror vil hjælpe dig med det. For hvorfor skulle han da ødelægge jeres venskab? Jeg er stadigt gode venner med min tvillingebrors ekskæreste. Og min bror er helt ok med det.

Så snak ud med din bror og sig til ham at du savner hende og mon ikke I kan ses på en eller anden måde. Din bror og hende har det nok akavet, men I kan jo bare være ved hende. Som du selv skriver er hun en af dine bedste venner.

  • Andrea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat