Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mig og min mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg forstår dig så meget her jeg har læst at når man bliver søster /bror så sker der noget med en og ens forældre man får nogle hormoner og så er det hele bare lidt svært min lillesøster er ti nu og da hun bygte i skole altså syv år så blev det hele normalt igen

  • Emma, Pige, 12 år

der er mange piger, der skændes med sin mor, og har selv været igennem det. prøv at tage din mor til side og fortæl hvordan du har det. du kan snakke med en betroet voksen fra skolen måske eller en god ven

  • s, Pige, 16 år

Foreslå din mor, at i kan lave noget sammen.
Det kan være at i har en fælles interesse for noget specielt?
Otherwise – tag på café eller gør noget der er hyggeligt
Fortæl din mor, at din relation til hende betyder meget for dig, og måske også at du savner hendes nærvær og omsorg. Det er med garanti at hun nok skal give dig lidt opmærksomhed så 🙂

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat