Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mangler en ven

Hej

Jeg føler mig ret alene,

altså føler jeg er alene om

hvordan jeg har det.

Jeg vil gerne kende en

der havde det ligesom mig

og kunne hjælpe og forstå mig.

Jeg har prøvet at finde nogle,

men det lykkedes ikke.

Har i nogle ideer?

Tak på forhånd

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 10 år (:

Jeg kan godt forstå, hvad du mener, fordi jeg har heller ikke så mange venner selvom alle er søde, men det har jeg intet imod. Ved du hvorfor? Fordi det jeg har lært er, at ligemeget om man ikke har venner, så er man stadigvæk perfekt. Men hvis du gerne vil få dig nogle venner, kan du gå til din skolepsykolog, eller en lærer, og snakke med dem omkring, at du gerne vil have nogle venner, og omkring hvordan du har det.

Håber det hjælper <3

  • Hjælperen - Pige på 14 år, Pige, 16 år

Du kunne prøve at starte til en holdsport eller noget andet der interesserer dig, og måske møder du en god ven der. Jeg mødte en rigtig god veninde da jeg startet til kor.

Held og lykke <3

  • Solen#, Pige, 17 år

Hej, tænker lidt at tankerne flyder over i hovedet når du går med dem alene og fx ikke har en god ven som du kan dele tingene med, Headspace er i nogen byer hvor man kan snakke med voksne om tingene og det er helt gratis, og det kan være hvis at man virkelig føler at det ikke er en ven der kan forstå ens tanker fx. Men det jeg ville gøre var nok inten at tage i headspace eller måske bare skrive alle de navne ned på de venner man har, fordi nogen gange kan man godt bare glemme at man faktisk har en masse venner eller bare tænk på en du vil forsøge at snakke lidt mere med i klassen. Fordi nogen gange er der bare en man lige pludseligt får et godt øje til som man ikke havde forventet at det var den person man fik det til. Men udenset hvad er det mega vigtig at man føler man har venner fordi venner giver positive tanker og gode minder, og de er vigtige

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat