Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mangler en k

jeg har ikke en k

og jeg tror aldrig jeg får en

hvad er der galt med mig

jeg er blond sød lidt høj

12 år og går til dans

jeg er lidt hård

hvad er galt med mig

ingen er interseret i mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12,
Jeg ved godt hvordan du har det, og jeg tror vi alle he været der før, men du skal bestemt ikke føle at der er noget galt med dig! Tvært imod så er der rigtig mange piger på din alder som er ligesom dig. Det at have en kæreste er ikke noget som kan fremtvinges men noget som sker på et tidspunkt

Jeg selv er 17. Jeg går på gymnasiet hvor 16 ud af 23 personer er drenge, så rimeligt mange. Og jeg har ikke en kæreste eller har nogensinde haft en for den sags skyld, dette skyldes ikke at jeg er unormal eller lignende men bare at tiden ikke er der endnu.
Du kunne måske snakke med en af dine veninder om det, en voksen som du stoler så du kan få tankerne af hjertet 😉

Du skal slet ikke bekymre dig, jeg er sikker på at du er en rigtig sød pige og at der er mange der holder af dig, men du skal lige huske på at når man er 12 så er det meget forskelligt hvor man er. Nogle opfører sig som 15 årige og andre som 9 årige, og derfor kan det sagtens være at der er nogle af dine venner for eksempel der går med samme tanker.

Håber det hjælper lidt på det ❤️

Mvh. 17 årig pige

  • Ina, Pige, 17 år

hejsa. Jeg er en pige på 14, og har altså heller ikke en kæreste – eller har haft.
Jeg tænker også nogle gange den tanke “er jeg pæn?”
Men selvfølgelig er vi det <3
intet galt med dig

  • :) smil, Pige, 14 år

Hejsa. jeg er en pige på 14 og har haft det på præcis samme måde som dig, jeg tænkte også hele tiden om jeg var god nok eller om jeg var for grim, men det er vi selfølgelig ikke, du er i en ung alder og man vil gerne det som de store på nettet også gøre bare vent så skal der nok komme en der vil være sammen med dig og i bliver lykkelige det hele tager tid, hav tålmodighed så skal det nok komme ad sig selv<3

  • b, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat