Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mangel på en bedsteven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Ano,

Det er ret normalt at man nogle gange kan føle sig alene. En største del af den danske befolkning føler sig ensomme. Men du kan evt. være sammen med din familie og prøve at omgås andre via fritidsaktiviteter eller begivenheder du kan deltage i?

Det kunne også være noget?

Mvh
Anonym <3

  • Anonym, Pige, 21 år

Lige meget hvad bare ver dig selv<3 du skal aldrig ændre dig for andre folks skyld, og hvis de ikke kan lide dig for dit sande jeg er det deres tab❤️
Kh din ven

  • Din ven, Pige, 15 år

Hej, jeg kan udemærket sætte mig ind i din situation og det er virkelig ikke en fed situation at stå i. Men du skal bare være dig selv, de rette mennesker kommer med tiden. Og du skal ikke være nervøs, jeg er selv startet på gym for nogle måneder siden og er først begyndt at få “rigtige” venskaber nu. Tro mig du er sikkert et dejligt menneske bare vent og se, og flere vil opdage det 🙂

  • Stjernemix, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat