Gratis

anonymt

24/7

Brev

Kun en ven

Hej

Jeg har kun en ven,

vi har været venner i lang tid

og hun er den eneste jeg kan tale med

Hun er dog begyndt at være

mere sammen med de andre og ikke mig,

hvis jeg mister hende har jeg ingen venner

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej sødeste dig <33
Du skriver at du kun har en ven – det er noget mange har, og som jeg personligt har levet med næsten hele livet.
Vi mennesker er forskellige, og har derfor også forskellige behov og ønsker ift venner og mængden af venner.
Du skriver også at din ven er begyndt at være sammen med andre folk. Det gør altid ondt, at give slip på en god ven – især når du holder så meget af dem, men folk kan også begynde at søge mod andre, fordi de ønsker en større vennekreds.
Dvs at de måske trives bedre med mange venner, i stedet for en – og at du altså stadigvæk betyder utroligt meget for dem.
Har du prøvet at spørge hende? Måske har hun slet ikke tænk over det på samme måde som du selv? <3
Hvis du mister hende, så er jeg sikker på, at der står en anden klar til at være din ven. Mange ønsker jo – som din ven, at udvide sin vennekreds, og at lukke dig ind i deres liv.
Held og lykke.
Hilsen M

  • M, Pige, 16 år

Det har jeg prøvet og uden at lyde dum var det virkelig godt og vi er stedig bedste venner nu har jeg bare 6 venner det er så drejeligt at have flere venner så prøv at snakke mere med andre og så skal det nok få

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat