Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er der noget galt med mig

hej

jeg er en pige på 13 år

og er ikke som de andre fra min klasse

jeg har det svært og er træt hele tiden

jeg ved ikke hvad der er galt

men jeg får også hele tiden maridt

og mangler nogle venner

både drenge og piger

som er gode til og lytte

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde❤️
Jeg kender godt til den følelse. Jeg passer heller ikke rigtig ind i min klasse. Jeg føler også nogle gange at der er noget galt med mig pga det. Det er en svær følelse at håndtere, men jeg tror på at det hjælper at være tålmodig. Prøv at finde venner fra andre klasser eller andre skoler. Du kan starte til en fritidsaktivitet hvor du kan finde mennesker med samme værdier og interesser som dig. Så er chancen for at du passer ind bare lidt større. Efter jeg deltog i kunstneriske aktiviteter udenfor skolen, mødte jeg folk som mig og jeg blev en del af et fællesskab hvor jeg faktisk passede ind. Der er ikke noget galt med dig bare fordi du ikke passer ind i din klasse. Det betyder bare at du ikke er ligesom de andre i din klasse, og det er også helt okay. Der er intet i vejen med at være anderledes. Det skal der være plads til. Du er stadig værdifuld og har meget at give til denne verden❤️

  • Anonym, Pige, 18 år

Jeg synes helt klart, at du skal tale med nogen om det. Dine forældre eller din lærer eller begge dele. Og måske kan I også kontakte lægen sammen, hvis der er en biologisk grund til din træthed.

  • Anonym

find nogle gode mennesker som gør dig glad gå en tur, og hyg dig med det du kan lide, snak med familien, gå til klub for mindre, det vil være godt for dig, det har tit hjulpet på mig, men gør hvad du føler er godt for dig

  • si, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat