Brev

kan ikke få en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ah nej, ikke giv op, du har prob bare ikke mødt den rette. Du er også kun 13, der massere tid.

  • m, Pige, 15 år

Nogle folk er ikke klar til at have en kæreste, sådan er det nogle gange :<
Det komme på et tidspunkt; og hvis du jagter det for meget ender du måske i noget, som kan blive helt forkert eller ubehageligt.
Tag den med ro, det kommer

  • Anonym, Maskulin non binær , 13 år

Hej søde,
Da jeg var på din alder, var jeg slet ikke klar til at få en kæreste, var forelsket, men ikke klar. Fik min første kæreste da jeg var omkring 17. Du skal ikke lytte til hvad andre siger, en pige skal nok komme.

Når jeg læser hvad du skriver, lyder det som om, at du lader dig styre af hvad andre siger, det påvirker dig. De driller dig, fordi du måske reagerer på det, eller måske vil de bare gerne have du glad?

Hvis det drilleri, så ignorer dem, hvis du ikke siger noget, så bliver det hurtigt kedeligt, når de ingen reaktion får fra dig. Hvis de gode venner, og det sådan små drilleri, kan du jo sige hvis de virkelig mener du skal have en kæreste, hvad så med de hjælper sig med at finde en pige?

Med det sagt, når du skriver med piger, så lad vær med kun at skriv med dem, I håb om at opnå en kæreste. Hvis det din eneste grund, så ender det galt. Skriv i stedet med dem for at lærer dem at kende, finde ud af om i kan sammen, også på sigt se om det måske kan blive mere end venskab. Måske får du ikke en kæreste, men hvad med en rigtig god veninde? Hun kender også andre piger, så hvem ved, måske det bære frugt 😊.

Jeg har selv været hende der har ført veninder og venner sammen. Så det kan lade sig gøre 😊

Ting tager tid, men ikke vær ivrig, det skræmmer de fleste piger væk.

Held og lykke søde 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat