Brev

Kæreste

Hej alle sammen

jeg har et par spørgsmål angående kærester.

For et måned siden der mødte jeg en sød pige på yubo og vi flirter ret meget.

Først gang der hun flirtet til mig der spurgte jeg om forholde

men hun sagde at hun ik var til noget forhold.

Tror selv at det fordi hun ikke har kendt mig lang tid nok.

Men idag finder jeg ud af at hun var på yubo igen i længere tid

og jeg har så en mistanke om at hun ikke i virkeligheden er interesseret i mig

da hun ikke havde lyst til at give mig hendes nummer.

Men vi flirter mindst 20 gange om dagen.

Men nogen dage svarer hun ikke i ugen

men de fleste dage gøre hun.

Er lidt i tvivl om hun har flere flirte

eller om hun overhovedet kan lide mig

da vi kun skriver og flirter på snap.

Har talt med andre piger før men hun er den eneste som har flirtet til mig.

Hun påstår også at hun aldrig har haft en kæreste.

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Ja. sikke et dilemma.
Jeg synes du skal tage små skridt.
Fx spørge om hun kan lide en person eller kunne tænke sig en kæreste i fremtiden. Du kunne give hende en lille gave. Spørge om hvad hun kan lide og være interesseret i hende. Måske spørge om hun ville tale over en kop kaffe (eller andet). Hvis det går godt kunne du tage større skridt. Men uanset hvad, så gå ikke over grænsen. det kan også være for meget. Måske bliver det til noget;-)

Held og lykke fra mig!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, Prøv at spørg om hun har lyst til at være kærester, og hvorfor hun ikke vil give sit nummer.
Hvis hun svare nej er i jo også gode venner kh en person

  • person, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat