Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne snakke med drenge.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hay ! hvis du altid har været bedre venner med drenge betyder det jo at du har en drenge ven måske prøv at hænge ud med hans venner også hsr det på samme måde og ja det er meget nemmere at være venner med en dreng !ikke alt det pige fnider !

  • du er mega sej, Pige, 16 år

Hej, forstår jeg 100% altså det er sådan en mega nederen følse tanke som om der er logen der råber til en inde i sit hovde at man skal gå over og snakke med dem man gerne vil blive gode venner med, som om når man kommer der hen så tøt man ikke alligevel. Det er helt normalt at have det sådan! Har haft op til flere venner som ligesom har følt at det også mest kommer til at snakke med pigerne, det ville bare være rart at kunne snakke med forskellige iser hvis man er et mendske der gerne vil andre mendsker og elsker at være sammen en mange forekliige… Jeg har selv forsøgt Att prøve at snakke med nogen som jeg gerne vil have en bedre forhold til det gik så galt men det jeg vil sige det er forsøg og ik giv op uddnset hvad så kan de ikke blive sur på dig over at du ville snakke med dem, hvis du vil snakke med nogen su ikke har snakket så meget med før så snak med dem hvis det vireklig er det du vil inderst inde ✨ håber du kunne bruge mine råd hvis ikke så held og lykke herfra🌻

  • Vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Hej,
Det super godt du vil blande dig imellem drenge og piger.
Jeg syntes du skulle finde et emne drenge virkelig godt kan lide at tale om, fx. fodbold, spil eller andre ting. Og så få en samtale op og kører med dem. Det behøver ikke at være dem alle sammen på engang, måske en dreng til at starte med. Ellers begynd og lav noget af det de også laver, og komme på nogle aftaler med nogle drenge..
Der er måske nogle drenge der vil lukke dig lidt ude af deres fællesskab, da de selv ikke er vant til at have en pige med i deres fællesskab.
Håber du kunne bruge rådet til noget 🙂

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat