Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg mister min ven…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige

Jeg ved at det kan lyde lidt hårdt, men jeg syntes du skal overveje om i stadig skal være venner, det virker til at det ikke er et sundt venskab for dig og at det bare er en tryghed-zone . Prøv at få nye venner for andre klasser og årgange. Eller/og snak med din din veninde om det.

  • Anonym, Pige, 13 år

Heeiiii smukke tøs!

Vi skal lige ha en ting på det rene her, der ikke noget der hedder populær eller noget hvis din veninde er sammen med de “populære” piger så gør hun det kun for at hun selv han være populær. Tro mig om et bar måneder så har de der “populære” piger sagt heihei til din veninde, så kommer hun kravlende tilbage til dig fordi du var den mest loyale og sande veninde.
Plus gurrllll du skinner mere end din veninde husk det og hvor din selvtillid henne? Hold dit hoved højt og tag alle de billeder af dig selv, hvis du vil ha lidt shine og det der så bare brug nogen filter på Insta eller Snapchat.

  • B34, Pige, 16 år

Har slev været der. Det er en følelse man har som ikke behøver at være rigtig. Når man er i tvivl om noget kan der dane masse af negative og posterive falske historier oppe i hovedet. Og det værste af at man kan nemt holde ved den tro, hvis det er din bedste veninde så mister man da ikke bare hende? Så er hun da ikke rigtig? Udenset hvad skal du ikke følte dig klemt og forkert. Hvis det har et problem med dig så skyd dem væk fra dine tanker. Ingen skal rette på dig eller synes dårligt om dig fordi du går op i noget andet. Synes faktisk du skal have en god snak med din veninde til ansigt til ansigt, og fortælle hvad du føler og hvad du er bange for omkring jeres venskab. Eller ubehalig fornemmelser. Du må ikke lade dig gå rundt med nogen tanker som ikke er gode, det kan gøre som du får store problemer og ende med at du ikke får det særlig godt. 🌹 Fortæl hvad du tænker til andre ❤️

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat