Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kunne godt tænke mig at få flere venner, men…..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sidder i den samme situation.. er dog et år yngre og en pige men synes du skal starte til en sport måske boldsport da de fleste går til det og hvis det ikke er dig, eller hvis drengene i klassen går til det kan du jo gå til noget andet evt også kampsport karate,taekwondo what ever der går også mange drenge til det håber det hjalp lidt

Hilsen den tåbelige pige på 12

  • Outsider (:, Pige, 12 år

Hej dreng på 13 år

Jeg synes du skal prøve at give “mors dreng typen” en chance det kan være de er sjove og i har samme interesser. Du kan også starte til en hobby hvor der i hvertfald er andre der også kan lide det samme som dig.

Håber det løser sig <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey! Kender jeg godt. Det endte med at jeg sad alene hele 6 klasse;).
Jeg tænkte meget over hvad jeg helst ville.
1. Være sammen med nogle jeg enlig ikke kan lide. Men stadig være sammen med nogen.
2. Sidde alene. Men man slipper for idioter.

Jeg ville anbefale at prøve nummer 2. Bare giv det et shot. Hvis de er helt syge i hovedet må du jo trække dig tilbage;). Ellers kunne det at starte til noget måske være en god ide? Det er bare ikke det samme end hvis man er venner med nogle fra klassen vel?

Det skal nok gå:)

Bh K

  • Hvad?, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat