Brev

Jeg kan lide roleplay men hvad med andre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er en pige på 10 år og jeg syntes at rp er helt vildt sjovt

  • Anonym, Pige, 10 år

Jeg spiller også DnD med nogle venner (vi er alle lidt nogle outsiders, men det er sådan vi er og vi elsker det!) Jeg synes at det er mega fedt at andre unge også går op i rp og du skal bare vide at der er mange andre som dig og mig. Der er en masse grupper osv. på internettet hvor man også kan finde andre der interesserer sig for det samme som en selv. (jeg bruger selv appen Amino)

  • Aria, Pige, 15 år

Prøv Roleplay.co.uk
Det en arma RP server, og tro mig, der er sygt mange der er ligesom dig, bl.a. mig

  • David, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat