Brev

Jeg føler mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 11 år
Kender det godt, og har selv prøvet det. Det jeg gjort var at snakke med mine venner om, hvordan jeg havde det og hvordan det følte for mig. Så det er mit råd til dig hvad du kan gøre.

  • Pige, Pige, 16 år

Ja som nogen af de andre siger,
hvis de er rigtige venner og gode venner, så vil de prøve at få dig mere med igen, det kan god tage noget tid og måske kræver det du siger det til dem et par gange og selv prøver at gøre noget for at være mere med. Så hvis du gør dem opmærksom på hvordan du har det og siger du håber på at i finder ud af noget sammen.

Har også haft det sådan her før.
Specielt omkring den alder som du er i nu.

Men måske er det også fordi i ikke helt passer samme,
kan være du med årene finder du ud af at nogen folk bare ikke er din type mennesker og omvendt, og det er helt i orden ikke at være som de fleste andre eller normen, men det forsår de fleste først når det kommer med alderen, dsv.

Håber tingene løser sig! 🙂

  • Clara, Pige, 19 år

Jeg har selv følt sådan så ved hvor forfærdeligt det føles fx. prøv igen at gå bagud og hvis de bare går videre så gør dem klar over at det ikke var okay og du føler dig udenfor. hvis de ikke forstår det så prøv igen og hvis de bliver ved med at være ligeglad så vil du finde ud af at du er bedre end det😘

  • Lille_lilly, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat