Brev

Jeg føler mig som andet valg og ingen lytter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Du snakkede lidt om din bedste veninde. Hvorfor taler du ikke med hende. Det er jo det bedste veninder er til for
Håber det kunne bruges.

Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej. Prøv at sige det til din søster. Så kan hun sige det til din mor. Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

I den her alder er der desværre meget hårdt når det gælder venner. Jeg har bare accepteret at dem i min klasse ikke kan være rigtige venner. Altså nogen man kan være sårbar overfor osv. Har dog fundet 1 pige jeg selv synes er mere rigtig end de andre og ja vi har ikke et perfekt venskab men det er meget rart at være sammen i skolen. Så har jeg fundet nogle venner uden for skolen som jeg har t rigtig godt sammen med. Jeg har også kendt til den følelse du beskriver og det gør jeg stadig lidt af men jeg synes du skal prøve at finde en pige som er anderledes fra de andre og så måske tak med din søster om dine problemer? Håber du får det bedre!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat