Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig som andet valg og ingen lytter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Du snakkede lidt om din bedste veninde. Hvorfor taler du ikke med hende. Det er jo det bedste veninder er til for
Håber det kunne bruges.

Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej. Prøv at sige det til din søster. Så kan hun sige det til din mor. Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

I den her alder er der desværre meget hårdt når det gælder venner. Jeg har bare accepteret at dem i min klasse ikke kan være rigtige venner. Altså nogen man kan være sårbar overfor osv. Har dog fundet 1 pige jeg selv synes er mere rigtig end de andre og ja vi har ikke et perfekt venskab men det er meget rart at være sammen i skolen. Så har jeg fundet nogle venner uden for skolen som jeg har t rigtig godt sammen med. Jeg har også kendt til den følelse du beskriver og det gør jeg stadig lidt af men jeg synes du skal prøve at finde en pige som er anderledes fra de andre og så måske tak med din søster om dine problemer? Håber du får det bedre!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat