Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig ensom

Kære BørneTelefon.

Jeg føler mig virkelig ensom i pigegruppen i min klasse.

Jeg føler ikke
at der er nogle der vil være sammen med mig efter skole,
og det gør mig meget ked af det.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Kærlig hilsen E

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej
jeg har selv prøvet det samme hvor der ikke var nogen der ville være sammen med mig efter skole og de var meget dårlige til at lyve, der er 2 personer udover mig i det her minde,person 1 kalder vi T, person 2 kalder vi M, nå men jeg spurte T om hun ville være sammen med efter skole og hun sagde nej fordi vi hade fået lækser for og så tænkte jeg når ok, men så spurte jeg så M og hun sagde også nej fordi hun skulle hjem til T og så blev jeg meget sur fordi T sagde at hun skulle lave lækser,
men det jeg mener med det her er at der er mange der er sådan og jeg fandt en sport og gå til som hjalp mig meget fordi jeg fandt nogen fantastiske mennesker der, så prøv ja kigge/lede efter nogen nye/andre og så kan det være at du finder nogle fantastiske mennesker i stedet for at kæmpe med de andre for det kan gå udover dig selv, ikke at det gør men det kan virkelig gå glat= at de vender sig mod dig og gør mere ondt end godt

  • Anne Helene, Pige, 15 år

Hej med dig.
Jeg har nogenlunde samme problem som dig, men jeg prøver at opsøge de veninder der er i min klasse og finde 1 veninde som jeg specielt godt kan lide. Ellers prøver jeg at finde andre veninder som ikke går i min klasse, (og nu gør det jo heller ikke noget at have drenge venner).
Men mit råd er at du skal tage initiativ og prøve at snakke med pigerne i din klasse.
Hilsen mig 😛

  • Anonymous, Pige, 15 år

Hej E!

Øv, med at føle sig ensom. Jeg kender det desværre godt selv – og var også meget alene ovre i skolen.
Jeg snakkede med mine forældre om det, og lå tit derhjemme og græd.
Men så begyndte jeg at bruge mere tid på mine interesser og hobbyer. og igennem dem fik jeg skabt mig et fællesskab med andre som jeg dele hobbyer med. Min store interesse var musik, og jeg tog derfor rundt til koncerter, og fik en masse nye og gode bekendtskaber igennem der. Bekendtskaber der blev til rigtige venskaber.

Mit råd vil være at se om der ikke er nogle fællesskaber indenfor de interesser og hobbyer du har 🙂 det hjalp mig meget.

Håber det vender snart.
Kæmpe kram

  • annonym:), Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat