Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig ensom?

Hej.

Jeg føler mig ensom,

selvom jeg har mange venner i skole

og får snaps af folk 24/7.

Men i sidste ende

når jeg tænker over det om aftenen

føler jeg mig ensom.

Jeg tager hjem hver dag, sover, ser film.

Gør meget for at distraherre mit hoved fra at tænke.

Men når jeg tænker,

tænker jeg på at jeg er ensom.

Hvad kan jeg gøre? <3

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 jeg er selv en pige på 13 og forstår dig 100% jeg syntes også at det er sværet når man kommer hjem for det er tit der man føgler sig ensom men et tip kunne være at du måske kunnne evitere nogle med dig hjem og fx. se en film eller noget andet det kan ivertifald hjælpe at prøve at åpne op så folk ved at du gerne kunne have lyst til at være sammen med nogle af dem så du ikke vil føgle dig så ensom hilsen pigen på 13 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

#CanRelate! OMG! Troede, at jeg var den eneste, der havde det sådan. Tror rigtigt mange har den følelse. Du skal vide, at det er helt normalt. Det kan enten være en følelse, eller et reelt problem. Hvis det bare er en følelse, skal det nok gå over igen. Prøv evt. at inviter nogle af dem, som du snakker med hjem. F.eks se en film, eller andet sammen. Hvis du vitterligt er ensom, kan du måske gå til psykolog eller skifte skole. Det gjorde jeg selv, da jeg havde problemet, her for 1 år siden. Held og lykke

  • Anonym, Non-binær, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat