Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler jeg bliver skubbet væk….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Kan godt forstå at du føler dig trist over sådan noget.
Måske trænger hun til en pause hvis i har været meget sammen for tiden, men jeg vil ikke komme med forudsigelser for hvad din veninde føler. Så derfor synes jeg at det er en god ide at tage en lang og stille og rolig privat snak med hinanden.
Og så må i tage den derfra.
Men ellers siden du virker populær på skolen så tror jeg heller ikke at det bliver så svært for dig at finde nye venner.
Det kræver bare at du brænder for det og vil prøve at gøre noget ved det.
Men jeg synes i hvertfald at du burde tage en snak med din veninde.

  • PrøverAtHjælpe, Pige, 14 år

hej
Jeg synes, at du skal skrive til din veninde om i ikke skal facetime sammen. Hvis hun svarer nej, så fortæl hende hvordan du har det. Hvis hun svarer ja, så fortæl hende på facetime hvordan du har det. Det er altid godt, at snakke med andre om ens følelser, og jeg tror ikke, at det har været meningen, at hun skulle få dig til at føle sådan. Du kan ikke overdrive situationen, hvis det virkelig er det du føler.
Du kan også skrive til din anden veninde om det. Det kan være hun har det på samme måde, eller kan sige hvad du skal gøre.
Husk, at du ikke er alene. <3

  • Anonym, Pige, 16 år

hejj
jeg kender det godt. Mit råd er måske og snakke med hende om det, det kan godt være svært, sådan havde jeg det også. Men hvis du springer ud i det, så lover jeg at du bliver glad igen. Du kan måske også prøve og udvikle nye venner, så du ikke hænger på den samme, så har du altid nogen du kan gå hen til når du føler dig ensom, ikke fordi du er en “player” der hele tiden skifter venner ud, men fordi du vil have flere venner. Hvis du er villig, kan du måske også prøver “drengevenner”, jeg ved ihvertfald at når man har drengevenner så taber man aldrig smilet. En ting er at du ikke er alene om det.
Mvh pigee!

  • Selena, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat