Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er nørd. Ingen kan lide mig

Jeg er en Mega computer nørd men ingen i min klasse syntes jeg er interessant.

Jeg er bange for at jeg ender lonely og ingen venner har.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13 år
Er selv en nørd og ved hvordan det føltes. Er dog ikke computernørd, men mere robotnørd. Siden du er computernørd elsker du nok at spille. Du kan snakke med dine forældre om at du måske kunne gå til esport. Der er i hvertfald nogen med samme interessse.

  • C, Pige, 12 år

hej dreng på 13
Alle er vel lidt nørd på hver deres måde fx. vis du nu har et par drenge i din klasse som elsker fodbold og faktisk også er ret skarpe til det så er de vel også lidt fodbold nørder,
men husk vis du nu spiller mange computer og online spil vil der altid være nogle du ville kunne blive venner med. Men nu kan det jo også være du ikke lige er med mest sociale person men tag fx en som mig, jeg går bare hen til dem og spørger ind til dem og snakker om ting de og jeg har tilfælles.

  • Mimme, Pige, 13 år

Jeg tror godt at de vil være sammen med dig, måske lukker du dig bare lidt ude af fællesskabet ved at bruge computeren hele tiden❤️

  • Hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat