Brev

Jeg er nørd. Ingen kan lide mig

Jeg er en Mega computer nørd men ingen i min klasse syntes jeg er interessant.

Jeg er bange for at jeg ender lonely og ingen venner har.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13 år
Er selv en nørd og ved hvordan det føltes. Er dog ikke computernørd, men mere robotnørd. Siden du er computernørd elsker du nok at spille. Du kan snakke med dine forældre om at du måske kunne gå til esport. Der er i hvertfald nogen med samme interessse.

  • C, Pige, 12 år

hej dreng på 13
Alle er vel lidt nørd på hver deres måde fx. vis du nu har et par drenge i din klasse som elsker fodbold og faktisk også er ret skarpe til det så er de vel også lidt fodbold nørder,
men husk vis du nu spiller mange computer og online spil vil der altid være nogle du ville kunne blive venner med. Men nu kan det jo også være du ikke lige er med mest sociale person men tag fx en som mig, jeg går bare hen til dem og spørger ind til dem og snakker om ting de og jeg har tilfælles.

  • Mimme, Pige, 13 år

Jeg tror godt at de vil være sammen med dig, måske lukker du dig bare lidt ude af fællesskabet ved at bruge computeren hele tiden❤️

  • Hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat