Brev

Jeg er nørd. Ingen kan lide mig

Jeg er en Mega computer nørd men ingen i min klasse syntes jeg er interessant.

Jeg er bange for at jeg ender lonely og ingen venner har.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13 år
Er selv en nørd og ved hvordan det føltes. Er dog ikke computernørd, men mere robotnørd. Siden du er computernørd elsker du nok at spille. Du kan snakke med dine forældre om at du måske kunne gå til esport. Der er i hvertfald nogen med samme interessse.

  • C, Pige, 12 år

hej dreng på 13
Alle er vel lidt nørd på hver deres måde fx. vis du nu har et par drenge i din klasse som elsker fodbold og faktisk også er ret skarpe til det så er de vel også lidt fodbold nørder,
men husk vis du nu spiller mange computer og online spil vil der altid være nogle du ville kunne blive venner med. Men nu kan det jo også være du ikke lige er med mest sociale person men tag fx en som mig, jeg går bare hen til dem og spørger ind til dem og snakker om ting de og jeg har tilfælles.

  • Mimme, Pige, 13 år

Jeg tror godt at de vil være sammen med dig, måske lukker du dig bare lidt ude af fællesskabet ved at bruge computeren hele tiden❤️

  • Hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om hvordan du kommer ud af ensomhed

Føler du dig ensom eller udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste, der er nemlig mange unge, der oplever ensomhed. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget, er det vigtigt, at der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at være ensom og omvendt kan man godt have mange venner og stadig føle sig ensom.

Hvis du er ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret med til fester? Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker min billeder på Instagram? Hvorfor snapper dem fra klassen aldrig til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor er jeg ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Heldigvis er der mange ting, du kan gøre. Her kan du få forskellige gode råd til, hvordan du kommer ud af ensomhed og få tips til, hvordan du kan få venner. Du kan også læse andre børns breve og se hvilke svar, de har fået fra BørneTelefonen.

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat