Brev

Jeg er mærkelig

Hej alle.

Jeg føler mig meget mærkelig fortiden

fordi at, pigerne i min klasse,

de er meget teenage-agtige

og går meget op i makeup,

smykker, falske negle, kærester osv.

Jeg synes at det er irriterende

for jeg er ikke helt det henne.

Jeg ved ikke om jeg er bagud i puberteten,

eller noget andet.

Men noget andet er også

at jeg føler meget at jeg ikke har nogle venner.

Har kun en veninde i klassen.

Ellers har jeg mine dyr og familie.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejj
Du er overhovedet ikke mærkelig. Jeg synes fu skal tale med din ene veninde om det, eller din familie, de kan altid hjælpe dig!
Også husk bare at være dig selv<3
Mvh mig

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej søde ❤️

Forstår dig så godt og havde det på præcis samme måde 🙂
Måske er du bagud i puberteten men for det meste er det fordi pigerne føler sig klar og måske bare bliver hurtigere moden
Jeg kan rigtig godt forstå du syntes det er irrterne sådan følte jeg også men du skal huske på sådan kommer du nok også til at have det en dag og så vil du blive glad for at gå med makeup og falske negle osv.
det er rigtig dejligt for dig du så har din famile og dyr nu når du kun har en ven nu er det ikke for at lyde dum men har du spurgt dem? Det er selvfølgelig ikke okay vis de holder dig udenfor men nogen gange glemmer man hvad man selv kan gøre.
Håber du kunne bruge mit råd til noget

Og husk du er perfekt som du er <3

  • A, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat