Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15.
Det lyder ikke særlig sjovt, det du oplever i skolen. Jeg ved ikke hvordan du har det efter skole, eller om du går til nogen fritidsaktiviteter. Hvis du ikke gør, har du så overvejet det? Jeg har personligt selv fået mange gode venner ved at gå til sport, og nogle af dem går også på min skole. Spørg dem fra din klasse, om de går til noget sport, og så kan du jo tage med en gang, og prøve og se om det er noget for dig. Jeg tror, at du vil opleve at det er nemmere at snakke med nye mennesker i et andet miljø end i skolen.
Hvis du ikke lige ved, hvilken fritidsaktivitet du vil starte til, kan det jo fx være:
Fodbold, Håndbold, Badminton, Springgymnastik, Spejder, Svømning, Boksning, Dans, Tennis og mange andre.
Lyder det som noget du kunne prøve?
Men ellers held og lykke fremover!

  • Anonymous, 15 år

Hej 15 årig dreng. Jeg kender det godt men næste dag du kommer i skole så tænk godt på det altså, tænk på at det dejligt at være alene og så er der ikke nogle der forstyrre eller noget, men anden ting er hvis du ikke vil være alene så gå hen og spørg nogle(må jeg være sammen med jer) det er ikke noget du skal være bange for, og hvis de så siger nej så betyder det bare de er nogle dårlige kamarater, og det er dig der er den gode, det kan også være godt at være alene og når du så kommer hjem så sæt dig ned og skriv til nogle eller se en film. Jeg håber du klare dig bedre nu! Mvh en pige på 11

  • Anonymous, 11 år

Jeg havde også to venner hvor jeg tit var det 3. Hjul men nogle gange fandt jeg noget hvir jeg havde noget tilfælles med kun en af dem men det kunne vi selfølgelig ikke altid lave så jeg var tit alene men nu er vores klasser byttet rundt og jeg kender mange fler og er meget mere pupolær

  • Anonymous, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat