Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

oohha…. Ensomhed er en af de største problmer blandt unge nu om dage. Og det er ikke
“ligefrem” som mange gør det til. “Du skal bare snakke med nogle fra klassen” Den kommentar er jeg sikker på, du har fået mange gange. Det er selvfølgelig rigtigt, men det er så let at sige.
Jeg ved hvordan du har det. Det er en uforklarlig følelse. En følelse af at være frosset ude fra fællesskabet. Men det behøver det ikke gøre hele livet. Eller det MÅ det ikke gøre. Nu fortsætter jeg, hvor jeg slap. “Du skal snakke med nogle” Og nu tænker du: “Det er det, som er svært”, og det ved jeg godt. Det som hjalp mig, var at starte til noget fritidsinteresse, så man fik muligheden for at snakke med nye mennesker? Og jeg ved selv, at bare ordet “Nye mennesker” i sig selv er helt vildt skræmmende. Men man bliver bare nødt til at se over sin egen grænse her. Det skal nok gå. Hilsen en, som har medfølelse.

  • S, Pige, 15 år

Hej søde pige!😘
Jeg kender godt dine følelser. Det lyder overhovedet ikke rart at have der sådan. Men det er helt normalt at have det sådan.😊Men har du prøvet at sige til dine forældre at du har det sådan? Eller måske sige det til den lærer du er allertryggest ved?😘 Prøv at gå over til nogen fra klassen som du tror du kan blive gode venner med. Spørg om i skal hænge ud eller om du bare må være med til det de laver. Hvis du får et godt venskab med nogen du godt kan lide så inviter nogen med hjem en dag.❤️Prøv bare prøv at gå hen til nogen søde piger eller drenge hvem du nu har lyst til og spørg om i skal være sammen.😉

Jeg håber mit svar hjælper dig godt på vej!❤️❤️❤️❤️
KH mig🥰

  • Minderelskerathjælpe, Pige, 10 år

Jeg hægter mig på S, pige💞😉. Super godt skrevet!

  • 😃, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat