Brev

Jeg er ensom…

Jeg er en dreng på 12 og går i 7 klasse.

Jeg har næsten ingen venner hele min klasse mobber mig og jeg har kun en ven på discord.

Jeg har prøvet at sige det til min lære og mine forældre men de lytter ik.

Hjælp mig pls…..

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Bare se mega mange dank memes så bliver du glad

  • Mig, Dreng, 14 år

Hey du!

Jeg synes du skal slå foden ned, og sige fra. Jeg blev selv mobbet på et tidspunkt, men i starten kunne jeg ikke se hvor alvorligt det faktisk var og, hvor meget det gjorde mig ondt. Så til sidst jeg fra og ignorere dem, fordi de altid forventer en reaktion. Det at ikke give det de vil have, gør at det bliver uinteressant for dem. Så vær stærk buddy og slå foden ned og sig fra og kontakt en fra din familie du virkelig stoler på og ved vil gøre noget ved det, og hvis der så ikke bliver gjort noget ved det, må du for Guds skyld ikke give op. Tag en ordentlig snak med din forældre og få dem til at forstå din situation og hvor svært det er for dig, og i værste tilfælde hvis det ikke bliver bedre, er en ny skole altid en ny god start for at lære nye mennesker at kende. Håber alt går godt
Knus

  • Wonderland, Dreng, 16 år

Jeg ved hvordan du har det jeg bliver ike mobbet men der er en i min klasse der gør prøv at finde nogle der er lidt som dig hvis du ikke vil sige det til dine forældre så skriv et brev eller skriv en besked når du er i skole det har jeg gjort når der er noget der er svært at sige men man er også lidt mere lettet når man snakker med nogle om det og ellers må du jo spiloe noge mere og finde venner derfra måske et dårligt råd men jeg kender godt at det er lidt svært kun at have en ven men ja det var jeg håber på at du kan bruge det

  • Emilie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat