Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ensom…

Jeg er en dreng på 12 og går i 7 klasse.

Jeg har næsten ingen venner hele min klasse mobber mig og jeg har kun en ven på discord.

Jeg har prøvet at sige det til min lære og mine forældre men de lytter ik.

Hjælp mig pls…..

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Bare se mega mange dank memes så bliver du glad

  • Mig, Dreng, 14 år

Hey du!

Jeg synes du skal slå foden ned, og sige fra. Jeg blev selv mobbet på et tidspunkt, men i starten kunne jeg ikke se hvor alvorligt det faktisk var og, hvor meget det gjorde mig ondt. Så til sidst jeg fra og ignorere dem, fordi de altid forventer en reaktion. Det at ikke give det de vil have, gør at det bliver uinteressant for dem. Så vær stærk buddy og slå foden ned og sig fra og kontakt en fra din familie du virkelig stoler på og ved vil gøre noget ved det, og hvis der så ikke bliver gjort noget ved det, må du for Guds skyld ikke give op. Tag en ordentlig snak med din forældre og få dem til at forstå din situation og hvor svært det er for dig, og i værste tilfælde hvis det ikke bliver bedre, er en ny skole altid en ny god start for at lære nye mennesker at kende. Håber alt går godt
Knus

  • Wonderland, Dreng, 16 år

Jeg ved hvordan du har det jeg bliver ike mobbet men der er en i min klasse der gør prøv at finde nogle der er lidt som dig hvis du ikke vil sige det til dine forældre så skriv et brev eller skriv en besked når du er i skole det har jeg gjort når der er noget der er svært at sige men man er også lidt mere lettet når man snakker med nogle om det og ellers må du jo spiloe noge mere og finde venner derfra måske et dårligt råd men jeg kender godt at det er lidt svært kun at have en ven men ja det var jeg håber på at du kan bruge det

  • Emilie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat