Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 12 år
prøv at find en lære du virkelig stoler på og tror der er god at snakke med
så ka du også prøve at snakke med dine forældre om hvordan du går og har det og så ka du få arrangeret et møde hvor dig og dine forældre/familie ka hjælpe dig igennem samtalen har selv prøvet at være i samme situation som dig

  • jose944a, 11 år

hvis ikke du allerede har gjordt det så kontakt lægen, det har hjulpet mig rigtigt meget da jeg også er ret så ensom.
men prøvat opsøg dine venner engang opsøgte jeg dem aldrig og havde ingen venner overhovet, men så opsøgte jeg dem mere og mere og nu har jeg de dejligste venner å jorden bare mit tip

  • Anonymous, 11 år

Hej pige på 12 år jeg har selv været i samme båd prøv at gå sammen med nogen du gerne vil i kontakt med og prøv at snakke med dem det virkede for mig vis det ikke virker så prøv at snakke med en lærer

  • Plutomig, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat