Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er en pige 13 snart 14 år og har adhd

Hej jeg har ingen venner i skolen

for der er ikke nogen

der vil være sammen med et adhd barn

og det har været sådan i flere år

og er ved at blive sindssyg

for gør alt vad jeg kan

for at få venner

men der er ikke nogen der vil

være sammen med mig

og ved ikke hvad jeg skal gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej jeg har selv adhd og kender din følse bare prøv og gå hen til nogen og spørg om i vil være sammen eller lave noget sammen og se om de gider dig eller har jeg igen ps vis du har brug for det vil jeg være din ven

  • Tim hvidsten, Dreng, 19 år

Hej jeg har også adhd ved hvor hårdt det er vis du Nu prøver at tale med en masse fra din årgang vis det ikke virker kan du snakke med dine forældre om måske en ny skole får det svært at komme igennem skolen uden venner men håber det hjælper❤️Håber du okay hilsen mig❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat