Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg burde være glad

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig

Det lyder meget trist men ved godt hvordan du har det

  • Pige10år, Pige, 10 år

Hej… Jeg forstår godt hvad du mener. At man har en følelse, som man ikke aner hvor man kommer fra, at der er et eller andet der er forkert. Det du kan gøre er fx. at sætte noget meget afslappeene musik på (søg fx. piano music på youtube, der kommer noget godt frem) og så lad tankerne slippe. Forvandl din følelse til et digt, en sang, en tegning eller ingenting. Det vigtigste er at du arbejder med din følelse og at du beskriver den for dig selv.

  • Hej, Pige, 15 år

Mit råd ville være ikke at indblande din kæreste i alt hvad du laver. Selvfølgelig er det super fedt for dig at du er glad for din kæreste. Dog så kan jeg se at du er ung og de fleste forhold holder ikke i det lange løb. Dermed ikke sagt at jeres ikke kan. Det jg prøver at sige, er at hvis din kæreste er en del af alt hvad du foretager dig så kan det ødelægge diverse fritidsinteresser for dig hvis i slår op. Prøv nye ting uden at være “fanget i trygheden og det vante” med din kæreste. Måske det kan hjælpe

  • Angel, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat