Brev

Jeg bor ikke sammen med min mor.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj kender det godt jeg boet hos min far i 8 år med min storesøster, men nogle gange vil jeg også hjem til min mor men det kan jeg ikke fordi hun er alkoholiker, og er irreterende når hun er fuld, men mit råd til dig er at prøv at spørge om du må fx være hos din mor hver anden weekend eller sådan noget det gjorde jeg engang og det hjalp

  • Anonymous, 12 år

Hej
hvis du måske har hendes nummer eller noget kunne du jo ringe og spørge hende om hjælp☺️
Du kan også spørge hende om du kan tage tåget eller andre transporter hen til hende og så være der i en uge eller mere☺️

Håber denne besked hjalp☺️?Og held og lykke med det?

  • Anonymous, 11 år

hej pige på 13. jeg forstår godt din situation. mine forældre er også skilt. og jeg har også i en laaang periode ikke haft nogen “bedste” veninde. så jeg ved hvor svært det er at få talt om tingene med en på sin egen alder. men du skal vi at din mor er din mor. hun savner sikkert også dig. der er nemlig mange forældre der savner/elsker sine børn uden at vise det. prøv at snakke med din far om i kan komme noget mere over til hende. jeg må løbe nu. hilsen mig:-)

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat