Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har ikke nogen venner i skolen og er ensom hvad skal jeg gøre

Hej jeg er en pige på 12 år

Jeg har brug for hjælp

fordi at jeg går på en skole lige nu

hvor jeg ikke har nogen venner

og der er en pige min klasse

som himler af mig og laver øjne

siger spurgt til mig når jeg siger noget.

Og jeg ved ikke om jeg skal skifte skole

eller hvad jeg skal gøre

plz hjælp mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12 år.

Det lyder slet ikke rart! Jeg syntes det er sejt du har fået mod på at skrive herind!

Du skriver du ikke ved om du skal skifte skole, det er også en stor beslutning! Og det er ikke noget man bare lige beslutter. Men jeg syntes det lyder som en god idé med et skoleskift. Så hvad med at snakke med dine forældre om det?

Hvis ikke skoleskift er muligt, så syntes jeg du skal tage fat i en lærer, eller få dine forældre til at tage fat i en lærer. Så kan din lærer få det til at stoppe, for ALLE -også dig fortjener at have det godt i skolen.

Jeg håber mit svar hjælper lidt.

De bedste hilsner
Pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Kære pige på 12 år 🩷

Jeg har lige læst dit brev, og det må SLET ikke være rart. Jeg har faktisk selv prøvet noget at det samme, for nogle år siden. Og det som hjalp mig mest, var nok at tale med mine forældre om det, og spørge hvad de synes skulle gøre. De sagde til mig “at dem som er træls, oftest er dem som måske selv har det lidt svært” (uden at vide hvad det er)

Jeg har selv oplevet noget af det samme som du fortæller, og jeg ved hvor ubehageligt det føles. De bedste råd jeg kan give dig er nok at du skal tale med dine forældre om det, så de ved hvordan du har det og hvad der foregår. Og du kan altid prøve at snakke med nogen fra de andre klasser, eller finde nogle søde mennesker fra en fritidsinteresse, eller noget lignende

Men du må ALDRIG ændre på dig selv, fordi det måske er sådan at du tænker, at de andre ville have at du skal være. Du skal altid være dig selv uanset hvad.

Håber du får det bedre og at du kan bruge med råd til noget

Kærlig hilsen
En pige på 16 år 🎀

  • Pige på 16, Pige, 16 år

Hejj 🙂
Det lyder bestemt ikke rart overhovedet, og jeg syntes bestemt heller ikke du skal finde dig i det. Du kan prøve at snakke med en lære om det du oplever, ellers syntes jeg uden tvivl du kraftigt skal overveje et skoleskift. Selvom det lyder skræmmende da du ikke ved hvad der venter dig er jeg helt sikker på du vil få det bedre på en anden skole

Held og lykke!!

  • Juniorrådgiver, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat