Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen ville være sammen med mig

Hej jeg er en pige på 13 år gammel

og følger lidt ingen ville være sammen med mig.

Jeg følger altid at jeg er bonus for mine venner

hvis de ikke har nogle at være sammen med

og er jeg bare så træt af!

Men jeg tør ikke rigtig sige det…

hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde.

Hvor må det være træls, når man har følelsen af, at være alene. Jeg kan godt forstå du er ked af det. Selvom dette jeg siger nu lyder meget “Det kan du sagtens sige”….. så siger jeg det alligevel, fordi jeg ved at det kan hjælpe.
Jeg vil råde dig til at spørger dem alligevel. Og bliv ved. Du skal vise, at du er en super dejlig person, og at du gerne gider dem. Fordi hvis man har en ide, om at nogle ikke har lyst til at være sammen, har man oftest en tendens til ikke at spørge den pågældende, hvis de har indtrukket af, at du ikke har lyst. Dette er selvfølgelig ikke en forsvaring, for dem, men en forklaring. Jeg tror simpelthen bare, at de har fået et forkert indtryk af dine intensioner. Så mit bedste råd dit dig er at vise at du så gerne vil være sammen med dem
Jeg håber at du kunne bruge dette råd til noget.
God sommer
De bedste hilsner S.

  • s, Pige, 16 år

Hej du,
Jeg har selv før i tiden følt mig bonus ligesom dig, og det er helt sikkert ik en rar følelse OVERHOVEDET. Jeg syntes du skal snakke med en voksen du føler dig try med, det kan være din lærer, din mor, din far eller noget helt tredje. Jeg ved godt det kan være svært og få sådan nogle ting sagt, det var det og da jeg skulle fortælle til mine forældre hvordan jeg har det. Det jeg gjorde det var at skrive det på en besked. Det virkede rigtig godt for mig, fordi at jeg ligesom ikke behøvede at sige ordene højt. Det kan got være det lyder dumt, det syntes jeg ogs selv at det gjorde da jeg fik det råd her fra børnetelefonen, men jeg tog mig sammen og skrev beskeden, da jeg var færdig med at skrive beskeden sendte jeg den uden at tænke over det. Dine forældre/Lærer kan hjælpe dig meget i sådan en situation. Det er rigtig godt at du prøver at få hjælp. Jeg ved det hele kan se mørkt ud men der er altid lys for enden af tunnlen.
Jeg håber virkelig at du kan få noget hjælp og at du kan blive glad igen.

  • Mig, Pige, 12 år

Hej. jeg har selv prøvet at føle jeg var bonus. det er ikke rat. mit forslag til dig er at du enten kan snakke med dem eller prøv at snakke med nogen andre FX for din klasse eller for din fritidsaktivitet vis du går til det. Prøv at snakke med dine forældre om det. Mine forældre hjalp virkelig med det. Så nu er jeg en glad pige med masser nye venner. men du kan stadig se dine gamle venner. måske bare ikke så meget.

  • E12, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat