Brev

ingen venner

hej jeg er en pige på 11 år

jeg har ikke nogle venner for min gale veninde

er begundt at lege

med to andre piger fra min klasse.

Det er ikke fordi

at jeg ikke kan lide de andre piger

fra min klasse

men jeg føler ikke

at jeg passer ind

når jeg er sammen med dem

det virker heller ikke s

om om de vil have mig med.

Men er jo heller ikke

lige frem den mest populære i klassen

håber i kan hjælpe

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal fortælle hende om det. Jeg har haft det på samme måde med en af mine venner der lige pludselig begyndte at være meget sammen med en anden dreng og jeg begyndte at føle mig ensom. Til sidst sagde jeg det bare til ham og han var meget forstående. Man kan fortælle meget mere end man lige tror til folk

  • Dreng på 13, 13 år

Jeg synes du skal spørge om du ikke må være med til at være sammen med dem håber jeg kan hjælpe eller nogen af de andregode råd du også har fået

  • anonym, Dreng, 11 år

jeg syntes du skal prøve og spørge dem om du må være med eller prøv og spørg nogle andre, det kunne jo være du kunne få nye venner. men tænk altid på at ens venner ikke behøver at gå på skolen.

  • altid din ven, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat