Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen venner

Hej jeg er en dreng på 11 år

Og mine venner gider ikke mig mere

Ved ikke om det er mit ADHD eller den-jeg er

Og jeg har ikke lyst til at være venner med andre i min klasse

Hvad skal jeg gøre

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes det siger mere end det gør om dig

Jeg har selv prøvet dette, jeg syntes du skal begynde at være mere sammen med dem i frikvartererne og hvis du bliver inviteret til noget så tag afsted.

Måske er det ikke fordi at du er en dårlig person, men nok fordi de ikke kende dig særligt godt.

Jeg syntes du skal prøve at snakke med dem mere og få dem til at kende dig

Held og lykke

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke altid at man kun kan finde de rigtige venner i skolen. Jeg tror måske du kunne begynde til en sport og finde nye venner der. Men hvis sport ikke er det for dig er der også online. Man kan altid joine en discord server for eksempel med andre folk der måske også har adhd eller andre problemer som du måske også kan snakke med. De kan måske forstå de problemer du har fordi de også føler det samme som du gør. Jeg håber det her hjalp 🙂

  • Anonym, Non-binær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat