Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen opmærksomhed

Hej jeg er en pige på 16 i 9. klasse

og jeg får ingen opmærksom

fra drenge overhovedet.

Hver gang jeg er til fester er det som om

jeg har usynlig for drengene.

Jeg ved jo godt at jeg måske ikke lige

er den pæneste eller mest tyndeste,

med jeg føler mig ærligtalt ret grim.

Jeg kunne godt tænke mig vide nogle tips på

hvordan man bliver pænere

og får mere opmærksomhed.

I sidste ende føler jeg mig ensom

fordi jeg aldrig nogen sinde har fået

opmærksomhed fra en dreng.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde,
Jeg er virkelig ked af at du har det sådan. Jeg er helt sikker på du er en utrolig smuk pige!❤️

Jeg føler mig også tit ikke pæn nok, eller utiltrækkende på drenge. Jeg tror noget af det vigtigste man kan gøre er at opbygge sit selvværd. Sige til sig selv hver dag at man er god nok, og være en god ven over for sig selv❤️
Det kan også hjælpe at tænke på drengene sikkert også er nervøse og usikre. Det er meget normalt at være. Du kan evt prøve at snakke bare til 1 dreng i starten. og stille et spørgsmål eller give ham et kompliment f.eks. hans sko. Det tænker jeg han vil blive glad for, ligesom du sikkert også ville blive 😊
Det kan også være en hjælp at prøve og fokusere lidt på noget andet en periode. F.eks. at have det sjovt med dine veninder, eller lave noget du godt kan lide. Måske male, bage, danse osv. Jeg er sikker på du nok skal møde en sød dreng en dag, der vil give dig den opmærksomhed du savner 💕 Kram fra mig

  • Milla, Pige, 18 år

Jeg er meget enig med pigen ovenover. Jeg føler mig også tit overset af drengene men mit bedste råd til dug er at være dig selv! Lad være med at gå så meget op i, hvem der lægger mærke til dig, bare gør det du har lyst til, og hvis du stadig er usynlig, så er det dem der går glip af noget! Intet er galt med dig, tro mig!
Håber jeg kunne hjælpe<3

  • Sarah, Pige, 16 år

Hej
Er enig med de 2 piger over, og kunne ikke have sagt det bedre.

Det vigtigst er nok at få opbygget sit selvværd godt, og være en god ven over for sig selv.
– samt være sig selv, og ikke udgiv sig for noget man ikke er.

For der skal nok komme nogle drenge, som får din opmærksomhed på et tidspunkt.

Som den 1 pige også skriver, hvis du har fokuseret på det i noget tid nu. Skal du nok fokusere på noget andet i en periode, så du ikke bliver mentalt udmattet og stirre sig ind i et sort hul.

For vi mennesker har en tendens til, at stirre os blind på et “problem’ vi har.

F.eks jeg har flere gange komme i en periode, hvor jeg stiller spørgsmål om jeg kan lide det mandlig køn overhovedet. Om det bare noget jeg føler jeg er nød til at være seksuel og romantisk tiltrukket af det mandlig køn. Så har jeg sagt til mig selv, okay lad være med at tænke mere over det. For tiden skal nok vise det.

Så det tror jeg også gælder for dig, tænk og lav noget andet i en periode. Byg videre på dit selvværd, være god ved dig selv og tilbring tid med dine venner og familie. Find eventuelt en ny hobby, du kan nørde med.

For der skal nok komme nogle drenge på et tidspunkt, som får din opmærksomhed – tro på det

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat