Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke god nok?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag en snak med dem om det eller find ud af om der er en anden hb klub i nærheden som du kan spille på
Hilsen Foula

  • Foula, Pige, 17 år

kære pige 15 år
jeg syndes du skal snakke med din træner eller en der kan kontakte din træner
for jeg har gået til svømning hvor jeg havde det på prersis samme måde
og jeg kan virkelig følge dig og jeg syndes ikke du skal stoppe før du har prøvet at rate
jeg ved det er uoverskueligt at skulle prøve at få sin gamle plads til bage men jeg ved du kan
jeg hepper på dig : )

KH

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej du.

Jeg kan godt følge dig i at du er ked af ikke at føle du er en del af holdet osv. (hvis det er det du mener).

Jeg har selv gået til håndbold før, og da vi havde træninger prøvede vi nogle andre placeringer end dem vi plejede at spille. Jeg blev tit spurgt om hvad jeg ville spile, og jeg sagde altid at jeg gerne ville spille fløj. Det gjorde jeg ALTID da vi skulle spille kamp, fordi det var der jeg var bedst.

Nu til min pointe. Vi spillede næsten aldrig på den samme plads til træningerne. Jeg tror det er for at øve at man også kan spille på andre placeringer. Om du så skal spille back eller stå i mål. Jeg var aldrig så god til at stå i mål fordi jeg på en eller anden måde ikke kunne lide at blive skudt på. (Jeg var en smule bange for bolde) desuden er det også en smule hårdt at spille midt (efter min mening) så måske er det meget godt at de andre også prøver det.

Der vil også altid være nogen som får lidt mere opmærksomhed end andre, og hvis jeg skal være ærlig, tror jeg ikke der er så meget du kan gøre. Hvis du elsker sporten meget højt, så prøv at smile og være glad i løbet af en træning selvom du faktisk ikke er det. (Det snyder ens hjerne til at tro man hygger sig)

Du kan prøve at få opmærksomheden lidt mere over på dig ved måske at fyre en joke af eller lave sjov med trænerens bukser. (Ikke nedgøre, men bare hygge dig lidt)

Det vigtigste er heller ikke altid at være på banen, men være der for dit hold. Hvis du sider på bænken, så hep på dem. “GO navn” eller “Jaaa” og då klappe. Det kan man også gøre til træningerne. I kommer også til at spille bedre, hvis i har det godt sammen.

Nogle gange er det også godt nok at være den første som spørger.

Håber det hjalp en smule.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat