Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Extra vennen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløjsa! Jeg har haft samme problem så jeg snakkede med nogle af dem jeg var sammen med og fortalte dem hvordan jeg havde det. Det hjalp super meget og jeg kommet meget mere ind i “gruppen”.
Så mit råd til dig er at snakke med dem om det, selvom det kan være svært

Knus fra mig og held og lykke <3

  • jeg er her for dig, Pige, 13 år

Omg, jeg er så ked af det! Jeg ville ønske jeg kunne give dig et stort kram, for det er præcis sådan jeg har det! Det der virkede for mig var at prøve at snakke med andre. Ellers så bare vær sød ved alle, det skal nok komme! Hvis det er helt slemt kan du altid skifte skole/tage på efterskole (det virkede også lidt for mig). Jeg har dog ikke ‘en bedste ven’ endnu, men håber på at det ændrer sig på efterskolen. Men hvis folk behandler dig sådan, så fortjener de heller ikke at være din ven. Måske er der nogen i den anden klasse du kan snakke med? Eller en fritidsinteresse? Du kan også gå på Facebook/Snapchat og få en online ven, som du måske kan møde i fremtiden (hvis du er sikker på, at det ikke er en gammel mand). Held og Lykke.

  • S, Pige, 14 år

Altså jeg stod i samme situation i fire år. Indtil en dag hvor der endelig var nogen der kunne se hvilke kvaliteter jeg havde. Nu har jeg den skønneste bedste ven.
Men indtil da, klarede jeg mig selv. Jeg har en dejlig familie, som jeg brugte en del tid med. Man behøver ikke venner. Bare du har nogle at snakke med i skolen, behøver man kkke mere. Du kan være sammen med din familie i fritiden. Alt skal nok gå, venner er ikke alt. Du kan for eksempel begynde at fokusere mere på skolen eller starte en ny hobby.

  • Fk, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat