Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan starter man igen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg kan godt forstå din situation, og at du er nervøs over ny skole, og hvordan det sociale vil gå.

Mit bedste råd til dig er, at være åben og være interesseret i dine nye klassekammerater. Vær dig selv.
Jeg håber, de tager godt imod dig.
Knus herfra

  • Anonym, Pige, 23 år

Hej
Jeg har lige skiftet skole da jeg døjede med omtrent de samme ting som dig,og det var pænt svært
I det store hele er der to personer det starter et nyt sted
Den første er:

Mega spændt
Store smil
Åben (hvis man er sådan)
Sig selv

Den anden person er:

Meget stille
Tilbageholdende
Genert
(Stadig sig selv)

Man vælger nok selv hvordan man ville være, jeg valgte nummer 1, og det var nok en af det bedste beslutninger nogensinde (;

~lovegood

  • Lovegood, Pige, 16 år

Hej. Det kan være start at starte et helt nyt sted med helt nye opgivelser og mennesker. Du skal virkelig bare være dig selv 100% er sikker på at de vil acceptere dig som den du er. Hvis du er bange og holder dig lidt tilbage kan du prøve at snakke med så mange så muligt. Du kan også prøve at snakke lidt med dem allesammen, så de allesammen får en godt indtryk af dig. Men du lyder super sød, så er helt sikker på at de er super søde i mod dig.
Held og lykke i fremtiden.
De varmeste hilsner fra Vita

  • Vita, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat