Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan får man flere venner?

kære mennesker? 🙂

jeg skriver det her brev fordi jeg nu er blevet alt for ensom

og ingen ide har om hvordan jeg skal få mig nogle ordentlige venner

de “venner” jeg har mødt igennem. nettet har aldrig holdt

og har det svært socialt

og jeg har svært ved at tage intiativ i sociale sammenhænge

så er ved at løbe tør for ideer nu

når jeg føler jeg er ved at køre lidt død i at prøve igennem nettet

nogle ideer?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med nogen fra din klasse ved godt det svært når du ikker særlig social. Men du skal være modig❤️ Det er ikke altid du kan stole på nogen fra nettet! Håber mit rød hjælper dig?❤️

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

hey
jeg har selv ikke sår mange venner men prøv at snake med en og sår flere eller snak med nogen fra palæ klassen vis du har

  • m, Dreng, 12 år

Prøv at være social i din klasse til at starte med, og hvis du har svært ved det så kan du tage små skridt, du kunne starte med at spørge en fra klassen om lektie osv. jeg tror det ville være en god start! Held og Lykke❤️

  • L, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat