Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor er mine venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år
Jeg synes du skal prøve at begynde at tale med flere fra din klasse. Hvis du gøre det begynde de sikkert til at synes godt om dig. Men hvis det ikke virker så er der jo masser andre folk omkring dig både til din hobby, vej eller gamle venner fra børnehaven. Der er sikkert nogen som elsker dig som ven et eller andet sted. Prøv at tag mod til dig og snak med nogen fra din klasse f. eks en du synes minder meget om dig. Hvis der er nogen populære piger i klassen så lad være med at starte med dem. De er tit du hårdest. Tro på det så skal det nok ske. Håber du kunne bruge mit svar. Og husk nu ingen er perfekte. Du kan godt. Held og lykke.

  • Pigen der hepper på dig, Pige, 15 år

Hej, du burde prøve at lære dem at kende, og vise dem hvordan du er i skolen, det vil kunne give dem mere lyst til at være sammen med dig.

Det kan måske være, at de kommer med undskyldninger, fordi de tror du er en anden, end du egentlig er.

Vær dig selv, og vis at du vil.

  • Hende uden ben, Pige, 16 år

husk at du også skal gøre noget for at få venner de kommer ik bare ud af det blå

  • slimebyoli, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat