Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre alle hader mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 11 år.
Jeg har selv prøvet det, hvor alle hader en. Det er virkelig hårdt når man ikk har nogle at være sammen med osv. men kunne forstå på det at du har en bedste veninde i en anden klasse. Men hvis hun ikke vil være sammen med dig fordi så vil de andre hade hende så tror jeg ikk hun er god for dig. Har selv den samme følelse og har flere veninder der har den følelse. Men prøv at gå hen til din bedste veninde og snak med hende om det, og så håb på at hun vil lytte til dig og hjælpe dig.

Held og lykke😘😊

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej pige på 11 år
Ja det lyder ikke særlig godt… jeg tror du kommer til at få det bedre hvis du skifter skole, det ville måske ikke være nemt i starten men jeg tror du ville få det bedre sådan og altså det med at din bedste veninde går i din parallel klasse i kan måske mødes i weekenderne eller aftale at gå i byen og shoppe efter skole sådan så du ikke mister kontakt med hende

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes du skal snakke med dine forældre, om du ikke skal skifte skole… det lyder som om det ville være godt for dig.
Du kan jo altid have nogle aftaler med din BFF hvor i kan ses😊.
Håber mit svar kan bruges
Hilsen mig💗

  • Buugbuug, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat