Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg er også meget introvert
Men jeg tænker lidt på om du går på en folkeskole eller privatskole.
Da jeg gik i 3 til 4 klasse, blev jeg holdt meget udenfor fordi at jeg var mere stille der.
Men jeg flyttede over på en privatskole, og er blevet en smule mere social.

Tænkte bare det ville være godt for dig at høre, for er stadig introvert, bare mindre end jeg var for 2 år siden.

Venlig hilsen lille mig🙂

  • Lille mig, Pige, 11 år

Jeg har det ikke på samme måde som dig, men har haft det! Jeg har altid hængt ud med drenge, fordi jeg syntes at det var nemmere end piger, måske du skulle prøve at være selvsikker og så tager drenge det ikke så tungt hvis man siger noget mærkeligt eller forkert. Det har i hvert fald hjulpet mig meget, men måske jeg har lidt svært ved at forstå din situation🤔
Håber jeg kunne hjælpe😘
PS. Den ting jeg frygtede allermest dengang var at samtalen stoppede og der kom en akavet stemning, men så tænkte jeg bare på at den anden person nok også havde det sådan😉

  • ; ), Pige, 13 år

Jeg har ikke rigtigt nogle råd undtagen for en. Du skal ikke vente. Det er svært men, du må ikke vente flere år bare på at få en vennegruppe. Det gjorde jeg og har ikke en. Du kunne altså også sige det til dine veninder og spørge om de kunne hjælpe dig.

Håber det lykkedes dig❤

  • Platin, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat