Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig lidt udenfor nogle gange

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!
Åhh det kan jeg godt forstå!
Prøv at snakke med andre fra din klasse. Ellers kan du altid tale med en lærer om det, det virker måske lidt underligt, men de SKAL hjælpe dig<33
Du er fantastisk<333 og husk på at du ikke er alene, og i en stor gruppe føler man sig hurtigere alene<3

  • 💗💗💗, Pige, 16 år

Kære pige på 12 år.

Nøj hvor lyder det svært! Og sådan skal det da slet ikke være! Der er intet galt med dig, og det er heller ikke din skyld! <3
Du skriver, at i ofte bliver uvenner over meget små ting, det syntes jeg da ikke lyder så fedt. Jeg forstår da godt du bliver ked af det, det tror jeg helt klart de fleste vi være blevet hvis det var dem, som stod i den situation.
Du skriver også at du føler hun tager dine andre venner fra dig, når i bliver uvenner, og det er da slet ikke fair.
Jeg ved det er svært men forsøg at snak med en voksen om det! De vil helt klart lytte til dig, og eller skriv til dem. Sommetider er det nemmere at skrive noget svært end at sige det.

Jeg hepper på dig! Held og lykke! Det hele skal nok blive godt igen. <3
De bedste hilsner
Pige 15 år<3

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Hej pige på 12.
Det lyder ikke særlig rart, men du skal huske at du altid ville være den gode pige som du er, selvom du ikke har så mange venner. Jeg tænker at det ville være bedst hvis du snakkede med nogle om det. Det kunne f.eks være dine forældre, eller en lærer. Du kunne måske også snakke med hende som du nogle gange kommer oppe at skændes med, du kunne f.eks. sige til hende at du ikke har det særlig godt, og har brug for at venskabet kører, eller du kunne også sige noget helt tredje, hvis det kunne være en ide? Men du skal huske at du er god nok, og jeg er sikker på at du for nogle gode venskaber om noget tid.

Håber jeg var nyttig. Mvh pige på 14 år

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat