Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Det lyder ikke rart. Måske skulle du snakke med din håndbold lære om det, eller kunne du snakke med din klasse lære om det, hvis de nu gik i din klasse. Engang følte jeg mig os udenfor, fordi jeg var flyttet skole. Alle spillet Rundbold, men var ikke så vild med Rundbold. Jeg prøvede bare at deltage i det. Det var stadig ikke Spænde men det var bedre end at være alene. Måske skulle du prøve det der Tiktok.🤷🏽‍♀️ Hav en god dag/aften.

  • ANONYM, Pige, 11 år

Hej!
Er chokeret over, hvor ens din situation er sammenlignet med en situation jeg var i!
Jeg spiller også håndbold, og gjorde det sammen med min bedste veninde. Hun stoppede også, men jeg fortsatte, fordi der var andre på holdet, jeg snakkede godt med. De stoppede desværre også efter noget tid. Jeg var meget ked af det, for min personlighed matchede ikke dem, der blev på holdet. Men jeg fortsatte, for håndbold var så vigtigt for mig, også selvom jeg ikke var den bedste.
Jeg var ofte den, der stod tilbage uden makker og måtte lave øvelserne med vores (mandlige) træner, men jeg holdt hovedet højt, for jeg ville så gerne spille. Med tiden blev jeg god, og jeg var faktisk den eneste, der har spillet med ældre hold over 10 gange – klapper gerne mig selv på skuldrene for det.
Og nu, hvor vi er blevet ældre og flere “gamle” spillere er hoppet fra og flere nye er kommet til, så passer jeg bedre ind i gruppen af piger. Desværre for mig, så satser jeg på at flytte i løbet af de næste 2-3 måneder og skal ud og finde et nyt hold, da jeg ikke kan få tingene til at hænge sammen med at køre en time til og fra træning og kampe 2-3 gange om ugen. Men mon ikke jeg nok skal finde min plads på holdet, som jeg gjorde med det gamle.
Jeg er sikker på, at du også kan komme til at snakke mere med dem på dit hold og samtidig forbedre dine håndboldevner.
Held og lykke! Hold modet højt og tro på dig selv, det har hjulpet mig meget!

  • HåndboldElsker, Pige, 18 år

hej med dig:
jeg synes du skal glemme dem fra den der “tiktok-gruppe”. Er der ikke nogen der ikke er med i den? Det kan være en, du aldrig har snakket med? Hvis der er sådan en, synes jeg du skal prøve at blive venner med dem. Det kan være i har samme interesser. Prøv at spørge dem om i skal være sammen i en øvelse, og spørg ind til deres liv 🙂
Hvis ikke der er nogen der ikke er med i tiktokgruppen, synes jeg enten du skal prøve at blive venner med en af dem af gangen, i stedet for dem alle på samme tid. (så er der ikke så meget en “os og dem” følelse.) Prøv at starte med en der ikke ignorerer dig, men mere bare gør hvad de andre gør. Og prøv at tale om noget andet en tiktok. Du skal ikke ændre dig. Prøv at fortælle noget om dig selv som de ikke ved i forvejen, som at du “faktisk har en hund”, eller sådan noget, så de ikke kun ser dig som dårlig håndboldspiller, der er ikke er med i tiktokgruppen.
Jeg håber mit svar giver mening, og at du kunne bruge det 🙂 og held og lykke!!

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat