Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

helt alene…

hej,

jeg er en dreng på 12 år,

jeg er ret alene her for tiden

og jeg føler at min ven er sur på mig

men ved ikke hvorfor,

vi har nu ikke talt sammen i to dage,

har det også ret svært i skolen.

håber i kan hjælpe.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med ham, hører om han er sur på dig. Det kan også være han har haft travlt med et eller andet, han kan være sur over noget andet og lade det gå ud over dig eller et familiemedlem kan være død. Prøv at vis du gerne vil være sammen med ham, måske føler han du ikke har tid til ham eller ikke kan lide ham. Måske har bare brug for en at snakke med om noget der går ham på. Hvis han er sur så få snakket med ham, tid hjælper ikke på den slags problemer. Måske er i vokset fra hindanden.
Det med at du ikke har sp mange venner er jeg nok ikke den rette til at hjælpe med, da jeg heller ikke selv har ret mange.
Håber det hjalp😇

  • Anonym, Pige, 13 år

hey dreng 12 år syndes at det er trist at din ven og dig ikke har talt muske skal du prøve at tale med nogen andre:) kun hvis du ar lyst men det behøver jo ikke altid at være sammen med de samme ellers kunne du tale til ham:) håber mit svar hjalp

  • ej, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat