Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej børnetelefon. Er en pige på 11,

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Søde skat. Du kan stole på os…. Du kan altid ringe eller skrive til BørneTelefonen for en snak …. Vi vil altid være her for dig og jeg forstår godt du er rigtig ked af det. Nogengange kan man godt ønske sig flere venner og føle sig alene selvom man har venner. Jeg ved godt det er rigtig svært at gå med en følelse af man ikke kan stole på nogen … nogengange har man bare ikke opdaget nogen…. Har du en rigtig sød mor du kan stole på? Er hun sød ved dig? Er hun god til at give kram? Det bare fordi nogengange så selvom mødre ikke siger de altid er her og man kan fortælle dem alt så tror jeg nogen forældre de er sådan nogen man kan stole på. Det har jeg ikke haft men … det kunne være rart hvis os børn og unge fik det at vide… nogengange kan det også være at andre har svært ved at finde ud af hvordan deres børn- elever har det hvis du har en god lærer. Nogengange så har man faktisk slet ikke nogen man føler man kan stole på men hey- BørneTelefonen… dem kan du altid regne med … og os børn og unge er også altid klar til at svare på breve for vi er børn som hjælper børn… men måske du skulle …. Skrive til BørneTelefonen? Eller ringe? Man må gerne græde… de er lige her. Altid… ikke mere end et kald væk…. Nummeret er 116111 og ellers kan du søge på få hjælp herinde og chatte … eller sms selfølgelig hvis du ikke har lyst til at ringe!
Kærlig hilsen Sara

  • Sara, Pige, 14 år

Tusind tak 🙏🏼 Det var lige det brev det hjalp mig ❤️ Min lærer har ydmyget mig foran hele klassen så ville helst ikke snakke med hende 🙁 men ellers tusind tak for SMS’en det var rigtig sødt at svare 😊 kh F

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 11❤️
Jeg så ked af at høre det for det så synd. Jeg syntes du skal ringe ind til børnetelefonen. Der er der en voksen om du kan stole på og gerne ville snakke med dig og som ikke siger det videre. Jeg er så ked af at høre du ikke føler du har nogle venner du kan snakke med heller. Jeg ville ringe ind til en af børnetelefonenes gode rådgiver som kan hjælpe dig med det. Håber du får det bedre. For du skal ikke gå og have det skridt. Held og lykke. Og tak for dit flotte brev.
Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat