Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har ikke venner

Jeg følger ikke af jeg har venner.

Det to det er tit samme

hvis den ene ikke er det er det mig de brug af være samme med

og så nor de begger er det er jeg udenfor.

Hvad skal jeg gøre.

Pige 12 år

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Finde nogle andre du kan komme i meget store problemer hvis du fortæller noget om den ene og som så fortæller det til den person ender du emd at blive skurken.

Har også prøvet hvri de bare går hen til mig men fandt nogle andre at være sammen med.

  • Anonym, Pige, 12 år

Prøv at op søge nogen ander. Hvis du ikke vil det så prøv at snakke med dem om det og sig til dem du ikke syntes at det er fedt at de kun gider at være sammen dig når den er den ene der er der og se hvad de siger. Og så ta den der fra. Hvis det ikke hjælper så prøv måske at snakke med nogen af drengen, hvis du gøre det finder du ud af at det er maget nemer at være venner med nogen drenge ind det er med piger. Håber du kunne bruger det til lidt❤️ Vil bare lige sige at jeg har stået i den Situation som du er i og nu har jeg skifte skole men jeg syntes helt klar at du skal prøve at gi det en chance til, og hvis det gå så prøv at snakke med din forælder om det❤️😊

  • Albe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat