Brev

Har ikke venner

Jeg følger ikke af jeg har venner.

Det to det er tit samme

hvis den ene ikke er det er det mig de brug af være samme med

og så nor de begger er det er jeg udenfor.

Hvad skal jeg gøre.

Pige 12 år

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Finde nogle andre du kan komme i meget store problemer hvis du fortæller noget om den ene og som så fortæller det til den person ender du emd at blive skurken.

Har også prøvet hvri de bare går hen til mig men fandt nogle andre at være sammen med.

  • Anonym, Pige, 12 år

Prøv at op søge nogen ander. Hvis du ikke vil det så prøv at snakke med dem om det og sig til dem du ikke syntes at det er fedt at de kun gider at være sammen dig når den er den ene der er der og se hvad de siger. Og så ta den der fra. Hvis det ikke hjælper så prøv måske at snakke med nogen af drengen, hvis du gøre det finder du ud af at det er maget nemer at være venner med nogen drenge ind det er med piger. Håber du kunne bruger det til lidt❤️ Vil bare lige sige at jeg har stået i den Situation som du er i og nu har jeg skifte skole men jeg syntes helt klar at du skal prøve at gi det en chance til, og hvis det gå så prøv at snakke med din forælder om det❤️😊

  • Albe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat