Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det svært

Hej er en pige på 13 år og har det rigtig svært.

Føler nemlig at ingen gider mig.

Er der andet der har prøvet det?

Jeg ved ikke hvad der er galt med mig siden ingen kan lide mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg har også samme problem så jeg kan godt forstå hvordan det er

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hejsa

jeg tror egentlig det er super normalt at føle det i en lang eller kort periode af sit liv. Jeg synes det VIGTIGSTE er, at du er dig selv og ikke faker dig selv over for andre, for hvis du er dig selv og andre ikke kan lide dig, så er de andre nogle røvhuller sry to say. GIV DET TID jeg har også haft det sådan men det er gået over og nu er jeg egentlig ret vellidt i min klasse så i takt med folk bliver ældre sker der også noget med hormoner og fælleskabet. Og seriøst hvis der er sådan nogle piger som er helt ude og sk..de så lad dem spille seje. Jeg synes du skulle prøve og snakke med nogle som du ikke snakker så meget med
kærlig hilsen

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej Pige på 13.
jeg ved godt hvordan det er, jeg er nemlig selv blevet mobbet. MEN.

Charli d´amilio siger at du skal kigge dig selv i spejlet og sige, komplimanter om dig selv. Og husk og talmed en du stoler på om at du har det svært

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat